tisdag 24 januari 2012

Lapptäcke

Nu är jag på G med mitt lapptäcke som jag funderat på att sy en längre tid! Inspirationen kommer från My rose vallys underbara täcken. Täcket blir ganska stort, 144 x 200 cm, och består av 150 rutor plus en bård. jag tänkte först fodra det med fleece på undersidan, men bestämde mej efter mycket grubbel för att fodra det med vadd istället. Så i dag skickade jag efter vadd, bestående av 50% bomull och 50% bambu, från Quiltbiten i Uppsala. Det ska bli spännande att få den så att jag kan börja quilta täcket.
8 kommentarer:

 1. Lapptäcket ser jättefint ut. Jag gjorde ett för längesedan, att ha i en barnvagn. Det hänger på milimetern om det ska bli bra till slut....

  SvaraRadera
 2. Så härligt ditt täcke blir! Du måste ha två tisdagar varje vecka annars skulle du inte hinna sy, sticka och virka så mycket. Ser fram emot en bild på det quiltade täcket också:-)

  SvaraRadera
 3. Det ser jättefint ut! Det är allt nåt speciellt med lapptäcken.

  SvaraRadera
 4. Underbar!!! vilka härliga färger!! Även fina mormorsrutor i din blogg!!Maria

  SvaraRadera
 5. Underbart lapptäcke i vårfina färger, det är nästan så jag blir sugen på att börja på ett.
  Det var flera år sedan faktiskt men så roligt det va.

  Kram från Maud

  SvaraRadera
 6. Oj, vilket jättefint lapptäcke och stort blir det! Härliga färger! Du undrade var jag köpt tygerna, jag har lagt till länken i inlägget om du vill kolla, nu såg jag att några av tygerna var på normalpris. Ha det så bra!

  SvaraRadera
 7. Ljuvligt! Nu längtar jag till våren...Tack för länk kärlek.♥♥♥

  SvaraRadera
 8. SÅ FINT TÄCKE..JAG BLIR SÅ SUGEN VARJE GÅNG JAG SER NÅN GÖR ETT TÄCKE, HAR INTE GJORT NÅTT SÅNT FAST JAG HA SYTT MYCKET ANNAT.JA BARNTÄCKEN HA JAG GJORT 3 ST..MEN INTE NÅTT STORT.

  SvaraRadera