fredag 22 juli 2011

Väska

Det har gått en tid sedan förra inlägget! Jag har haft en hel del strul med bloggen och därför tappade jag lusten att hålla på med den. Men häromdagen kom min bror hit och hjälpte mej , och då kom lusten tillbaka. Eftersom den design jag hade på min blogg förut fick mej att tänka på strul, så har jag gjort om den lite. Tänkte prova att ha det så här ett tag och se hur jag trivs med det. Hoppas på att det ska funka bättre nu!

I juni var vi på bröllop. Eftersom jag inte hade någon väska som matchade min klänning sydde jag den här. Jag har inte använt något mönster utan gått efter eget tänk. Jag ville att den skulle se lite romantisk ut så därför sydde jag på två virkade blommor och lite spets! Axelbandet har jag knutit fast i två fastsydda öglor. På det sättet kan jag variera längden. Jag fodrade också väskan med ett passande tyg i rosa. Den var jätterolig att sy och det gick fort!


18 kommentarer:

 1. Den blev jätte fin.
  Jag vet hur det är när det strular det är inte roligt. Jag har problem med att kommentera på vissa sidor och får då göra det anonymt. Varför vet jag inte.
  http://pysselknap-lobben.blogspot.com/
  Mvh
  Lobben

  SvaraRadera
 2. Kjempeflott veske, og så fint med de små detaljene:)

  SvaraRadera
 3. Så himla fin väska och mycke fina färger, helt i min stil.

  Kram från maud

  SvaraRadera
 4. Gud vilken gullig väska! Perfekt romantisk till ett bröllop!!

  SvaraRadera
 5. Vilken romantisk väska du har sytt!
  Jag har, som tur är, min dotter som kan hjälpa mig med min blogg för jag är urusel på datorer! Ha ett skönt veckoslut!

  SvaraRadera
 6. va häftig väska..så himla fin..fin blomma med spetsen.. ja det är inte roligt om det inte går med bloggen.. hoppas du har bättre tur nu.

  SvaraRadera
 7. hej igen,,nu har jag härmat liiite av väskan som du hade sytt.blev inte riktigt så fin som din,,med så fin virkad blomma...men iallafall va det en ide´jag fick,,så tack.

  SvaraRadera
 8. Vad fint du har det här på bloggen nu. Och fin väska! Ha det så bra på resan, hoppas du får mycket inspiration till nya virkprojekt.

  SvaraRadera
 9. Väldigt romantiskt fin väska! Och fin och somrig ny blogglayout!

  SvaraRadera
 10. verkligen jättefin!!! Blomman som pricken över!!
  :O) Maria

  SvaraRadera
 11. Vilken jättefin väska!

  SvaraRadera
 12. Mycket fin väska! Härlig blogg har du också så jag tittar snart in igen, har blivit följare för att kunna hitta tillbaks.

  SvaraRadera
 13. Så söt väska! Och mycke annat fint har du också på din blogg!/Annika

  SvaraRadera
 14. hej..det går inte att kommentera på pallen..knasigt eller hur då det gick på dehär(väskan).. "dynan" på pallen va ju häftig..

  SvaraRadera