söndag 14 februari 2010

ALLA HJÄRTANS DAG

Och så är det alla hjärtans dag igen. Tiden går sååå fort! Hjärtat är en symbol som jag tycker väldigt mycket om. Man kan aldrig få för många hjärtan i sitt hem. Här är några som jag gjort och som finns hemma hos oss.









En stor hjärtekram till er alla!
Hoppas ni får en bra dag!



lördag 13 februari 2010

Kärleksknutar

Ännu en sjal i kärleksknutar har sett dagens ljus. Den är virkad i drops nya garn "Delight". Delight är en blandning av 75% ull och 25% polyamid, ett härligt mjukt garn.




Det här är giraffen Raffe. Han har blivit till efter en beskrivning som Ia Nyckelpiga gjort. Du hittar beskrivningen här. Raffe har nu flyttat till mitt kusinbarn. En helt underbar liten tjej på åtta månader.


Må så gott i vår vita värld!

tisdag 2 februari 2010

Hej igen!

Nu var det ett tag sedan som det hände något på den här bloggen! Vår bärbara dator, som jag tycker så mycket om, har strulat ett bra tag nu. Kände att jag inte ville vänta längre på att min sambo ska fixa den. Så nu gick jag ner i källaren, kröp ner på golvet, under skrivbordet och satte i kamerasladden i vår gamla stenåldersdator, som jag för övrigt inte är riktigt sams med. Efter mycket om och men fick jag in bilderna på den.
Har knåpat ihop ännu en Tildaängel med en broderad kudde i handen. Vi ska göra iordning vårt blivande sovrum och jag tänkte att ängeln ska få hänga vid vår säng.
Jag har också virkat en del på sistonde. Mormorsrutorna ska bli ett överdrag till en kudde. Jag tycker om färgerna, som påminner mej om våren. Det är så härligt nu när man märker att dagarna blir längre och längre. Det känns att vi närmar oss våren. Underbart!!!





Må så gott!