tisdag 20 april 2010

Vårrutor

För ett tag sedan fick jag en ny bok hem i brevlåda. Vårglädje heter den. Mycket passande! För det finns verkligen många saker i den som man kan finna vårglädje i, bland annat beskrivningen på dessa söta rutor. I boken är de virkade i ullgarn och ihopsatta till en stor filt. Jättefin! Jag har provat att virka dem i bomullsgarn och kanske kan det bli ännu en kudde eller varför inte en väska. Vi får se. De var i vilket fall roliga att göra och fina blev de, tycker jag. Visar en bild på boken nedan. Den är skriven av Miriam Nilsen Morken och Tone Merete Stenklöv.

8 kommentarer:

 1. Jag håller med, de är verkligen roliga att göra och dina är jättefina. Jag har provat både i ullgarn och tunnare bomullsgarn men jag vet inte riktigt vad det ska bli ännu. Men de kommer säkert att synas på bloggen snart. Fru Inez

  SvaraRadera
 2. Så vårfina dem ser ut.
  Skulle verkligen bli en fin stor väska typ bag, en sådan fodrad som rymmer alla"bra att ha med sig saker". Det är en fin bok du tipsar om ;O)
  Gillade även de små fågelholkar.
  Ha en fin dag, Petra B.

  SvaraRadera
 3. Tjena Malin.
  Sååå fina grejer du har på din blogg. Och trevliga hänvisningar till andra härliga bloggar.
  Hur hinner du allt? Du har verkligen smak.
  Kram på dig! /Maggis

  SvaraRadera
 4. Jätte söta rutor, kul med utstående blommor. Med dessa kan man göra miljoner fina saker...och jag vet att du kommer göra några : )

  SvaraRadera
 5. Verkligen fina rutor, och vackra färger!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Så fina rutor! Hinner du med att jobba eller har du lååång rast...?
  Jag skulle vilja ha boken men hittar den inte på nätet. Var har du köpt den?
  Ha det gott! Kram Helene

  SvaraRadera
 7. Vilka fina rutor du har gjort. Tack för inspirationen och tipset om boken. Den har jag inte tittat i...ska genast rusa till bokhandeln och bläddra i den. Kul att jag hittat fram till din blogg.

  SvaraRadera
 8. Hej! Hittade in hit till dig, och jag gillar verkligen din blogg! Lägger mig som följare hos dig.

  SvaraRadera