onsdag 25 november 2009

Regnbågsfärger

Blomkudden har fått en kompis. Jag vet inte riktigt själv vad jag ska tycka om denna färgsprakande skapelse. Den kanske är lite för mycket? Har bestämt att den får en vecka innan jag beslutar mig om den ska få vara kvar i vardagsrummet eller om den ska få åka in i något av barnens rum.

Virkade några rundlar i olika färgskalor också. Jag vet inte om de ska användas till glasunderlägg eller om jag ska göra "attic24fåglar" av dem. Kan vara roligt att ha några fåglar i lager att hänga runt halsen på en vinflaska som gåbortpresent. Jag får fundera på saken.
Ha en bra dag!

5 kommentarer:

 1. Halloj! Det är ju alltid en smak sak vad man skall göra i sådana här lägen. Idén med gå bort present som "vinhänge" låter kul. Gillar annars fåglarna du gjort tidigare, de kan sitta fint i påskriset, eller varför inte vara lite okonventionell och sätta dem på julklapparna.
  Ha en skön första advent : )

  SvaraRadera
 2. Å kudden är ju jättefin, klart att den ska vara i vardagsrummet. Den matchar ju glasunderläggen alldeles utmärkt. Du får göra ett gäng till, till fåglarna.

  SvaraRadera
 3. Om du vill vinna en egen liten Amis kan du vara med och tävla i min julkalender som börjar idag!

  SvaraRadera
 4. Hej! Vad fina kuddar du har virkat! Glada färger i vintermörkret. Tycker den runda passar bra bredvid blomkudden, fint med lite färg. Annars blir nog barnen också glada! Kram Kram

  SvaraRadera
 5. Sá fina kuddar!
  Jag har ocksá blivit väldigt inspirerad av Attic 24.
  Nu undrar jag; vad använder du för garn?

  SvaraRadera