tisdag 20 oktober 2009

Oktoberinspiration!

För ett tag sedan fick jag lust att göra något höstigt till hemmet. Lönnlöv är ju verkligen fina så jag tänkte att jag skulle använda mig av dem. Började med att rita av konturerna på några löv på lite tjockare plast. Jag brukar använda lamineringsplast som jag kört tomt genom lamineringsmaskinen. Den plasten går lätt att skära i med en liten brytkniv. Skar sedan ut löven. Därefter ritade jag av ådringen på en annan plastbit och skar ut den. Sedan var det bara att trycka! Använde textilfärg med namnet LEFRANC & BOURGEOIS. Underlagen består av naturfärgat linnetyg, som jag tycker gör sig bra tillsammans med höstfärger.


3 kommentarer:

  1. Vilka helt otroligt snygga kuddar. Du har verkligen lyckats med att få fram bladen fint. Kanten på kuddarna är den av skinn? Snart beger vi oss till landet och vår rastplats i tillvaron. Väl mött!!! kram

    SvaraRadera
  2. Upptäckte precis din blogg! Så himla fina kuddar, trycket är jättesnyggt. Sedan måste jag säga att vi har lika smak i stil på våra bloggar och dessutom har vi ju samma namn, lite spooky :-)

    SvaraRadera
  3. Wow, this pillow is really marvellous! A beauty! Did you make the decoration yourself, like also not swedish readers can understand from the illustrated color-tins?

    SvaraRadera