onsdag 28 juli 2010

Ölandssemester

Varje sommar åker vi på husvagnssemester till öland. Där besöker jag alltid ullcentrum, minst två gånger. I år blev resultatet det här garnet som så småningom ska bli en sjal. Besöker man öland och älskar garn så tycker jag absolut att man ska besöka ullcentrum. Det finns så mycket att titta på och inspirationen flödar. Där finns massor olika garner till salu i många olika färgkombinationer. Och handlar man garn är mönstren gratis. Där säljs också linnekläder i många fina modeller och färger.

måndag 19 juli 2010

Kamerafodral

Här är några bilder på kamerafodral som jag har virkat. Garnet är favoriten FLOX och jag har använt virknål nr 3. Beskrivningen på blomman hittade jag hos Fröken Elsa. Den sitter där för att skydda kamerahuset. Fodralet har jag hittat på själv. Det rosa gjorde jag först och det är till min egen kamera. Det blå har en kompis fått. Och det svarta var en beställning från en liten sjuårig tjej som valde färgerna själv. Visst har hon känsla för färgkombinationer!
lördag 3 juli 2010

Tillpiffade sandaler!

De här sandalerna såg så urblekta ut så jag piffade till dem med ett par blommor. Inspirationen fick jag hos Händer på Haga. Beskrivningen på blomman hittade jag i en bok som jag lånat, men jag kommer tyvärr inte ihåg titeln just nu. Jag får skriva det i ett kommande inlägg!